Publication result detail
Influence of Food Matrices on Probiotic Bacteria Viability
BOKROVÁ, J.; MATOUŠKOVÁ, P.; HOOVÁ, J.; POKORNÁ, M.; MÁROVÁ, I.
Original Title
Influence of Food Matrices on Probiotic Bacteria Viability
English Title
Influence of Food Matrices on Probiotic Bacteria Viability
Type
Abstract
Original Abstract
Práce se zabývá studiem efektů prostředí na růst a viabilitu probiotických bakterií a analyzuje možnosti enkapsulace a lyofilizace mikroorganismu.
English abstract
Práce se zabývá studiem efektů prostředí na růst a viabilitu probiotických bakterií a analyzuje možnosti enkapsulace a lyofilizace mikroorganismu.
Keywords
probiotic bacteria, encapsulation, lyophilization
Key words in English
probiotic bacteria, encapsulation, lyophilization
Authors
BOKROVÁ, J.; MATOUŠKOVÁ, P.; HOOVÁ, J.; POKORNÁ, M.; MÁROVÁ, I.
RIV year
2018
Released
07.11.2017
Location
Praha
ISBN
978-80-7080-999-0
Book
Recent Advances in Food Analysis Book of Abstracts
Pages from
340
Pages to
340
Pages count
1
BibTex
@misc{BUT142441,
author="Jitka {Bokrová} and Petra {Skoumalová} and Julie {Hoová} and Martina {Pokorná} and Ivana {Márová}",
title="Influence of Food Matrices on Probiotic Bacteria Viability",
booktitle="Recent Advances in Food Analysis
Book of Abstracts",
year="2017",
edition="první",
pages="340--340",
address="Praha",
isbn="978-80-7080-999-0",
note="Abstract"
}