Detail publikačního výsledku

Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.

LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.; ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.

Original Title

Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.

English Title

Analysis of FA in sterilized processed cheese

Type

Paper in proceedings (conference paper)

Original Abstract

Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.

English abstract

Analysis of FA in sterilized processed cheese

Key words in English

FA, processed cheese

Authors

LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.; ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.

Released

19.10.2005

Publisher

VFU Brno

Location

VFU Brno

ISBN

80-7305-544-9

Book

sborník

Edition

4

Pages from

51

Pages to

54

Pages count

4

Full text in the Digital Library

BibTex

@inproceedings{BUT16206,
  author="Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera} and Hana {Burianová} and Eva {Vítová}",
  title="Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.",
  booktitle="sborník",
  year="2005",
  series="4",
  number="1",
  pages="51--54",
  publisher="VFU Brno",
  address="VFU Brno",
  isbn="80-7305-544-9"
}