Detail publikačního výsledku
Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.
LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.; ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.
Original Title
Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.
English Title
Analysis of FA in sterilized processed cheese
Type
Paper in proceedings (conference paper)
Original Abstract
Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.
English abstract
Analysis of FA in sterilized processed cheese
Key words in English
FA, processed cheese
Authors
LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.; ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.
Released
19.10.2005
Publisher
VFU Brno
Location
VFU Brno
ISBN
80-7305-544-9
Book
sborník
Edition
4
Pages from
51
Pages to
54
Pages count
4
Full text in the Digital Library
BibTex
@inproceedings{BUT16206,
author="Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera} and Hana {Burianová} and Eva {Vítová}",
title="Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.",
booktitle="sborník",
year="2005",
series="4",
number="1",
pages="51--54",
publisher="VFU Brno",
address="VFU Brno",
isbn="80-7305-544-9"
}