Publication result detail
Vliv lyofilizace na aromatický profil látek vybraných druhů ovoce a její potenciální aplikace do balených potravinových dávek
TRENZOVÁ K., MALÍŠEK J, PRYSTUPA A., VYKYDALOVÁ, M.
Original Title
Vliv lyofilizace na aromatický profil látek vybraných druhů ovoce a její potenciální aplikace do balených potravinových dávek
Type
Paper in proceedings outside WoS and Scopus
Authors
TRENZOVÁ K., MALÍŠEK J, PRYSTUPA A., VYKYDALOVÁ, M.
Released
25.10.2023
Pages from
318
Pages to
323
Pages count
5
URL
BibTex
@inproceedings{BUT187306,
author="Kristina {Trenzová}",
title="Vliv lyofilizace na aromatický profil látek vybraných druhů ovoce a její potenciální aplikace do balených potravinových dávek",
year="2023",
pages="318--323",
url="https://fvhe.vetuni.cz/files/upload/1697/LII.%20Lenfeldovy%20a%20Hoklovy%20dny%20-%20Sbornik%202023.pdf"
}