Publication result detail

Vliv lyofilizace na aromatický profil látek vybraných druhů ovoce a její potenciální aplikace do balených potravinových dávek

TRENZOVÁ K., MALÍŠEK J, PRYSTUPA A., VYKYDALOVÁ, M.

Original Title

Vliv lyofilizace na aromatický profil látek vybraných druhů ovoce a její potenciální aplikace do balených potravinových dávek

Type

Paper in proceedings outside WoS and Scopus

Authors

TRENZOVÁ K., MALÍŠEK J, PRYSTUPA A., VYKYDALOVÁ, M.

Released

25.10.2023

Pages from

318

Pages to

323

Pages count

5

URL

BibTex

@inproceedings{BUT187306,
  author="Kristina {Trenzová}",
  title="Vliv lyofilizace na aromatický profil látek vybraných druhů ovoce a její potenciální aplikace do balených potravinových dávek",
  year="2023",
  pages="318--323",
  url="https://fvhe.vetuni.cz/files/upload/1697/LII.%20Lenfeldovy%20a%20Hoklovy%20dny%20-%20Sbornik%202023.pdf"
}