Detail publikačního výsledku

Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva

ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.

Original Title

Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva

English Title

Volatile aroma compounds in various stages of Niva cheese ripening

Type

Paper in proceedings (conference paper)

Original Abstract

Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva

English abstract

Volatile aroma compounds in various stages of ripening of Niva cheese

Key words in English

aroma compounds, cheese, GC, SPME

Authors

ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.

Released

05.04.2006

Publisher

Slovenska poľnohospodárska univerzita v Nitre

Location

Nitra

ISBN

80-8069-681-0

Book

sborník

Edition

6

Pages from

269

Pages to

272

Pages count

4

Full text in the Digital Library

BibTex

@inproceedings{BUT19344,
  author="Hana {Burianová} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera}",
  title="Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva",
  booktitle="sborník",
  year="2006",
  series="6",
  number="1",
  pages="269--272",
  publisher="Slovenska poľnohospodárska univerzita v Nitre",
  address="Nitra",
  isbn="80-8069-681-0"
}