Detail publikačního výsledku
Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva
ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.
Original Title
Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva
English Title
Volatile aroma compounds in various stages of Niva cheese ripening
Type
Paper in proceedings (conference paper)
Original Abstract
Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva
English abstract
Volatile aroma compounds in various stages of ripening of Niva cheese
Key words in English
aroma compounds, cheese, GC, SPME
Authors
ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.
Released
05.04.2006
Publisher
Slovenska poľnohospodárska univerzita v Nitre
Location
Nitra
ISBN
80-8069-681-0
Book
sborník
Edition
6
Pages from
269
Pages to
272
Pages count
4
Full text in the Digital Library
BibTex
@inproceedings{BUT19344,
author="Hana {Burianová} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera}",
title="Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva",
booktitle="sborník",
year="2006",
series="6",
number="1",
pages="269--272",
publisher="Slovenska poľnohospodárska univerzita v Nitre",
address="Nitra",
isbn="80-8069-681-0"
}