Detail publikačního výsledku

Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE

ZEMANOVÁ, J.; VESPALCOVÁ, M.; VRÁNOVÁ, D.

Original Title

Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE

English Title

Determination of soya proteins in foodstuffs by capillary zone electrophoresis

Type

Paper in proceedings (conference paper)

Original Abstract

Sojové isoflavony, mezi něž patří i studovaný genistein a daidzein, jsou považovány za vhodné indikátory sojových proteinů v potravinách. Pro jejich stanovení byla využita kapilární zónová elektroforéza v nepokryté kapiláře.

English abstract

Determination of soya isoflavones in foodstuffs by capillary zone electrophoresis is presented in the poster.

Key words in English

soya; capillary electrophoresis; genisteine; daidzeine

Authors

ZEMANOVÁ, J.; VESPALCOVÁ, M.; VRÁNOVÁ, D.

RIV year

2012

Released

27.05.2002

Publisher

VÚPP Praha 2002

Location

Praha

ISBN

80-902671-5-7

Book

Sborník příspěvků XXXIII. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Pages from

196

Pages to

197

Pages count

2

Full text in the Digital Library

BibTex

@inproceedings{BUT24868,
  author="Jana {Zemanová} and Milena {Vespalcová} and Dana {Vránová}",
  title="Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE",
  booktitle="Sborník příspěvků XXXIII. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
  year="2002",
  number="1",
  pages="196--197",
  publisher="VÚPP Praha 2002",
  address="Praha",
  isbn="80-902671-5-7"
}