Publication result detail

Srovnání různých způsobů izolace těkavých látek z plísňového sýra Niva

VÍTOVÁ, E.

Original Title

Srovnání různých způsobů izolace těkavých látek z plísňového sýra Niva

English Title

Comparison of different methods of isolation volatiles from Niva cheese

Type

Paper in proceedings (conference paper)

Original Abstract

Důležitou součástí aroma a chuti sýrů jsou těkavé látky. Práce se zabývá porovnáním různých způsobů izolace těkavých látek z plísňových sýrů - headspace, mikroextrakce na pevnou fázi a destilace s vodní parou.

English abstract

Comparison of different methods of isolation volatiles from Niva cheese

Key words in English

Aroma, cheese, volatile compounds

Authors

VÍTOVÁ, E.

Released

24.05.2001

Publisher

Skalský Dvůr

Location

Skalský Dvůr

Book

Sborník XXXII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Pages from

58

Pages count

1

BibTex

@inproceedings{BUT3304,
  author="Eva {Vítová}",
  title="Srovnání různých způsobů izolace těkavých látek z plísňového sýra Niva",
  booktitle="Sborník XXXII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
  year="2001",
  pages="1",
  publisher="Skalský Dvůr",
  address="Skalský Dvůr"
}