Publication result detail
Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít
ŠTOUDKOVÁ, H.; FIŠERA, M.; ZEMANOVÁ, J.; LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.
Original Title
Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít
English Title
Extraction of volatile aroma compounds using molecular sieves
Type
Peer-reviewed article not indexed in WoS or Scopus
Original Abstract
Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít
English abstract
Extraction of volatile aroma compounds using molecular sieves
Key words in English
molecular sieves, cheese, GC
Authors
ŠTOUDKOVÁ, H.; FIŠERA, M.; ZEMANOVÁ, J.; LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.
Released
21.09.2005
Publisher
STU Bratislava
Location
Bratislava
ISBN
1336-6831
Periodical
Súčasný stav a perspektívy analytickej chémie v praxi
Volume
3
Number
2
State
Slovak Republic
Pages from
10
Pages to
18
Pages count
8
BibTex
@article{BUT46367,
  author="Hana {Burianová} and Miroslav {Fišera} and Jana {Zemanová} and Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová}",
  title="Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít",
  journal="Súčasný stav a perspektívy analytickej chémie v praxi",
  year="2005",
  volume="3",
  number="2",
  pages="10--18",
  issn="1336-6831"
}