Publication result detail
Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.
VRÁNOVÁ, D.
Original Title
Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.
English Title
Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.
Type
Paper in proceedings (conference paper)
Original Abstract
Příspěvek popisuje metodu simultánního stanovení obsahu proteinů rostlinného (sója) a živočišného (maso)původu v modelových směsích pomocí metody RP-HPLC.....
English abstract
Příspěvek popisuje metodu simultánního stanovení obsahu proteinů rostlinného (sója) a živočišného (maso)původu v modelových směsích pomocí metody RP-HPLC.....
Key words in English
food, meat soy proteins,HPLC
Authors
VRÁNOVÁ, D.
RIV year
2011
Released
22.05.2004
Publisher
VÚP Praha
Location
Praha
ISBN
80-902671-8-1
Book
XXXV.symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Pages from
25
Pages count
1
Full text in the Digital Library
BibTex
@inproceedings{BUT6450,
author="Dana {Vránová}",
title="Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.",
booktitle="XXXV.symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
year="2004",
pages="1",
publisher="VÚP Praha",
address="Praha",
isbn="80-902671-8-1"
}