Publication result detail

Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.

VRÁNOVÁ, D.

Original Title

Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.

English Title

Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.

Type

Paper in proceedings (conference paper)

Original Abstract

Příspěvek popisuje metodu simultánního stanovení obsahu proteinů rostlinného (sója) a živočišného (maso)původu v modelových směsích pomocí metody RP-HPLC.....

English abstract

Příspěvek popisuje metodu simultánního stanovení obsahu proteinů rostlinného (sója) a živočišného (maso)původu v modelových směsích pomocí metody RP-HPLC.....

Key words in English

food, meat soy proteins,HPLC

Authors

VRÁNOVÁ, D.

RIV year

2011

Released

22.05.2004

Publisher

VÚP Praha

Location

Praha

ISBN

80-902671-8-1

Book

XXXV.symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Pages from

25

Pages count

1

Full text in the Digital Library

BibTex

@inproceedings{BUT6450,
  author="Dana {Vránová}",
  title="Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.",
  booktitle="XXXV.symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
  year="2004",
  pages="1",
  publisher="VÚP Praha",
  address="Praha",
  isbn="80-902671-8-1"
}