Publication detail

Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech

FIŠERA, M.

Original Title

Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech

English Title

Determination of Cr in foodstuff with preconcentration on solid state sorbents by ICP-OES and ETA-AAS

Type

conference paper

Language

Czech

Original Abstract

Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech

English abstract

Determination of Cr in foodstuff with preconcentration on solid state sorbents by ICP-OES and ETA-AAS

Key words in English

Determination of Cr in foodstuff with preconcentration on solid state sorbents by ICP-OES and ETA-AAS

Authors

FIŠERA, M.

Released

1. 1. 2003

Publisher

VÚPP a ČCHS

Location

Praha

ISBN

80-902671-6-5

Book

Sborník příspěvků

Pages from

284

Pages to

285

Pages count

2

BibTex

@inproceedings{BUT8568,
  author="Miroslav {Fišera}",
  title="Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech",
  booktitle="Sborník příspěvků",
  year="2003",
  pages="2",
  publisher="VÚPP a ČCHS",
  address="Praha",
  isbn="80-902671-6-5"
}