Detail publikačního výsledku

Redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry

Babák, L., Rychtera, M., Burdychová, R., Vítová, E.

Original Title

Redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry

English Title

The reduction of the waste water contamination from food industry with thermophilic microflora use

Type

Paper in proceedings (conference paper)

Original Abstract

Referát o možnosti redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry.

English abstract

Report about possibilities of the reduction of the waste water contamination from food industry with thermophilic microflora use.

Key words in English

thermophilic, waste water, treatment

Authors

Babák, L., Rychtera, M., Burdychová, R., Vítová, E.

RIV year

2011

Released

01.10.2003

Publisher

VÚPP, ČSCH

Location

Skalský Dvůr

ISBN

80-902671-6-5

Book

Sborník příspěvků

Pages from

470

Pages count

3

Full text in the Digital Library

BibTex

@inproceedings{BUT9034,
  author="Libor {Babák} and Mojmír {Rychtera} and Radka {Burdychová} and Eva {Vítová}",
  title="Redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry",
  booktitle="Sborník příspěvků",
  year="2003",
  pages="3",
  publisher="VÚPP, ČSCH",
  address="Skalský Dvůr",
  isbn="80-902671-6-5"
}