Detail publikačního výsledku
Redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry
Babák, L., Rychtera, M., Burdychová, R., Vítová, E.
Original Title
Redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry
English Title
The reduction of the waste water contamination from food industry with thermophilic microflora use
Type
Paper in proceedings (conference paper)
Original Abstract
Referát o možnosti redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry.
English abstract
Report about possibilities of the reduction of the waste water contamination from food industry with thermophilic microflora use.
Key words in English
thermophilic, waste water, treatment
Authors
Babák, L., Rychtera, M., Burdychová, R., Vítová, E.
RIV year
2011
Released
01.10.2003
Publisher
VÚPP, ČSCH
Location
Skalský Dvůr
ISBN
80-902671-6-5
Book
Sborník příspěvků
Pages from
470
Pages count
3
Full text in the Digital Library
BibTex
@inproceedings{BUT9034,
author="Libor {Babák} and Mojmír {Rychtera} and Radka {Burdychová} and Eva {Vítová}",
title="Redukce znečištění odpadních vod z potravinářského průmyslu s využitím termofilní mikroflóry",
booktitle="Sborník příspěvků",
year="2003",
pages="3",
publisher="VÚPP, ČSCH",
address="Skalský Dvůr",
isbn="80-902671-6-5"
}