Detail publikačního výsledku

Mikrobiálna bezpečnosť minimálne spracovaných potravín

DRDÁK, M., VESELÁ, M., MRÁZ, I.

Original Title

Mikrobiálna bezpečnosť minimálne spracovaných potravín

English Title

Microbiological Safety of Minimal Treated Foodstuff

Type

Paper in proceedings (conference paper)

Original Abstract

V přednášce je podrobně diskutován problém mikrobiální bezpečnosti minimálně opracovaných potravin z hlediska výživy.

English abstract

The problem of microbial safety of minimally treated foodstuff and its importance for nutrition is treated in details.

Key words in English

uchovávání potravin, mikrobiální bezpečnost potravin, kombinace koncentračních metod

Authors

DRDÁK, M., VESELÁ, M., MRÁZ, I.

Released

22.10.1999

Publisher

Slovenský konzervárenský zvaz, Sdruženie agropodni

Location

Tatranská Lomnica

ISBN

80-85330-6

Book

Konzerárenské dni 99 - Konzervárenstvo, liehovarníctvo, neal

Pages from

111

Pages count

4

Full text in the Digital Library

BibTex

@inproceedings{BUT939,
  author="Milan {Drdák} and Igor {Mráz} and Mária {Veselá}",
  title="Microbiological Safety of Minimal Treated Foodstuff",
  booktitle="Konzerárenské dni 99 - Konzervárenstvo, liehovarníctvo, neal",
  year="1999",
  pages="4",
  publisher="Slovenský konzervárenský zvaz, Sdruženie agropodni",
  address="Tatranská Lomnica",
  isbn="80-85330-6"
}