Detail publikačního výsledku
Mikrobiálna bezpečnosť minimálne spracovaných potravín
DRDÁK, M., VESELÁ, M., MRÁZ, I.
Original Title
Mikrobiálna bezpečnosť minimálne spracovaných potravín
English Title
Microbiological Safety of Minimal Treated Foodstuff
Type
Paper in proceedings (conference paper)
Original Abstract
V přednášce je podrobně diskutován problém mikrobiální bezpečnosti minimálně opracovaných potravin z hlediska výživy.
English abstract
The problem of microbial safety of minimally treated foodstuff and its importance for nutrition is treated in details.
Key words in English
uchovávání potravin, mikrobiální bezpečnost potravin, kombinace koncentračních metod
Authors
DRDÁK, M., VESELÁ, M., MRÁZ, I.
Released
22.10.1999
Publisher
Slovenský konzervárenský zvaz, Sdruženie agropodni
Location
Tatranská Lomnica
ISBN
80-85330-6
Book
Konzerárenské dni 99 - Konzervárenstvo, liehovarníctvo, neal
Pages from
111
Pages count
4
Full text in the Digital Library
BibTex
@inproceedings{BUT939,
author="Milan {Drdák} and Igor {Mráz} and Mária {Veselá}",
title="Microbiological Safety of Minimal Treated Foodstuff",
booktitle="Konzerárenské dni 99 - Konzervárenstvo, liehovarníctvo, neal",
year="1999",
pages="4",
publisher="Slovenský konzervárenský zvaz, Sdruženie agropodni",
address="Tatranská Lomnica",
isbn="80-85330-6"
}