Publication detail

Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva

ŠTOUDKOVÁ, H. VÍTOVÁ, E. LOUPANCOVÁ, B. FIŠERA, M.

Original Title

Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva

English Title

Analyse aroma substances of cheese Niva Using various ways of extraction

Type

conference paper

Language

Czech

Original Abstract

Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva

English abstract

Use of various ways of extraction for analysis of Niva cheese aroma

Key words in English

GC, SPME, molecular sieves, cheese

Authors

ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.

RIV year

2006

Released

20. 9. 2006

Location

Praha

ISBN

80-7080-620-6

Book

sborník

Edition

3

Edition number

1

Pages from

166

Pages to

172

Pages count

6

BibTex

@inproceedings{BUT19343,
  author="Hana {Burianová} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera}",
  title="Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva",
  booktitle="sborník",
  year="2006",
  series="3",
  number="1",
  pages="166--172",
  address="Praha",
  isbn="80-7080-620-6"
}