Detail publikačního výsledku
Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.; BUŇKA, F.
Original Title
Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.
English Title
Identification of Volatile Compounds of Processed Cheese Using HS-SPME and GC-MS
Type
Paper in proceedings (conference paper)
Original Abstract
Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.
English abstract
Identification of Volatile Compounds of Processed Cheese Using HS-SPME and GC-MS
Key words in English
HS-SPME, GC-MS, volatile compound
Authors
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.; BUŇKA, F.
Released
20.09.2006
Location
Praha
ISBN
80-7080-620-6
Book
sborník
Edition
2
Pages from
20
Pages to
23
Pages count
3
Full text in the Digital Library
BibTex
@inproceedings{BUT21649,
author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová} and František {Buňka}",
title="Identifikace těkavých látek tavených sýrů s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.",
booktitle="sborník",
year="2006",
series="2",
number="2",
pages="20--23",
address="Praha",
isbn="80-7080-620-6"
}