Publication detail

VÝVOJ SÝŘÍCÍCH VLASTNOSTÍ MLÉKA

BABÁK, L. ŠUPINOVÁ, P. VÍTOVÁ, E.

Original Title

VÝVOJ SÝŘÍCÍCH VLASTNOSTÍ MLÉKA

English Title

CHEESE PROPERTIES OF MILK DEVELOPMENT

Type

abstract

Language

Czech

Original Abstract

Hlavním cílem této práce bylo v průběhu daného období sledovat vývoj sýřících vlastností mléka vstupujícího do výroby sýrů s bílou plísní na povrchu.

English abstract

The main aim of this study was time monitoring the evolution of cheese properties of milk entering the production of cheeses with white mold on the surface.

Keywords

sýr, mléko, koagulace

Key words in English

cheese, milk, coagulation

Authors

BABÁK, L.; ŠUPINOVÁ, P.; VÍTOVÁ, E.

Released

28. 6. 2010

Publisher

ČSCH Praha

Location

Pardubice

Pages from

572

Pages to

572

Pages count

1

BibTex

@misc{BUT61080,
  author="Libor {Babák} and Petra {Šupinová} and Eva {Vítová}",
  title="VÝVOJ SÝŘÍCÍCH VLASTNOSTÍ MLÉKA",
  year="2010",
  pages="572--572",
  publisher="ČSCH Praha",
  address="Pardubice",
  note="abstract"
}