Study of lignitic humic acids by fluorescence spectroscopy.
publicationsYear: 2004
FASUROVÁ, N. Study of lignitic humic acids by fluorescence spectroscopy. Krakow, Poland: 2004.
p. 20-20. Cryptosporidium a Giardia - přehled vodárenské problematiky za první desetiletí po událostech v Milwaukee
publicationsYear: 2004
DOLEJŠ, Petr. Cryptosporidium a Giardia - přehled vodárenské problematiky za první desetiletí po událostech v Milwaukee. Vodní hospodářství, 2004, roč. 54, č. 9,
s. 271-273. ISSN: 1211-0760.Vodárenský výzkum a inovace v Austrálii
publicationsYear: 2004
DOLEJŠ, Petr. Vodárenský výzkum a inovace v Austrálii. In Sborník konference s mezinárodní účastí Pitná voda 2004. Trenčianské Teplice: 2004.
s. 89-94. Vodárenský výzkum a inovace v Austrálii.
publicationsYear: 2004
DOLEJŠ, Petr. Vodárenský výzkum a inovace v Austrálii. SOVAK, 2004, roč. 13, č. 7-8,
s. 211-213. ISSN: 1210-3039.Reakce oxidu selenového s acetanhydridem
publicationsYear: 2004
NYKEL, P.; RICHTERA, L.; TOUŽÍN, J. Reakce oxidu selenového s acetanhydridem. In Zborník príspevkov V. seminár Pokroky v anorganickej chémii. Bratislava: Univerzita Komenského, 2004.
s. 77-78. Amaranth Seed Extraction by Propan-2-ol after Enzymatic Treatment
publicationsYear: 2004
Veselá, M. Amaranth Seed Extraction by Propan-2-ol after Enzymatic Treatment. Czech J. Food Scencies (Special Isue), 2004, vol. 22, no. S,
p. 177-178. ISSN: 1212-1800.Hygiena potravin
publicationsYear: 2004
VÍTOVÁ, E. Hygiena potravin. Hygiena potravin. FCH VUT v Brně: VUT v Brně, 2004.
s. 1-128. ISBN: 80-214-2680-2.Senzorický profil zrání sýra s bílou plísní ve vztahu ke změnám některých těkavých látek
publicationsYear: 2004
BEZDĚKOVÁ, Š.; VÍTOVÁ, E.; JASCHKOVÁ, K. Senzorický profil zrání sýra s bílou plísní ve vztahu ke změnám některých těkavých látek. Chemické listy - 56. sjezd chemických společností - sborník. Ostrava: ČSCH, 2004.
s. 687-687. ISBN: 0009-2770.Changes of free fatty acids during ripening of Niva cheese
publicationsYear: 2004
VÍTOVÁ, E.; ZEMANOVÁ, J.; BEZDĚKOVÁ, Š.; BABÁK, L.; LOUPANCOVÁ, B.; BŘEZINA, P. Changes of free fatty acids during ripening of Niva cheese. Czech J. Food Scencies (Special Isue), 2004, vol. 22, no. 1,
p. 310-313. ISSN: 1212-1800.The rhodamine B intercalation of montmorillonite.
publicationsYear: 2004
KLIKA, Z.; DOLEŽALOVÁ WEISSMANNOVÁ, H. The rhodamine B intercalation of montmorillonite. Journal of Colloid and Interface Science, 2004, vol. 275, no. 1,
p. 243-250. ISSN: 0021-9797.Názvosloví anorganických sloučenin a základy chemických výpočtů
publicationsYear: 2004
Kábelová, B., Pilátová, I., Růžička, A. Názvosloví anorganických sloučenin a základy chemických výpočtů. Brno: VUTIUM, 2004.
s. 3-206. ISBN: 80-214-2768-X.Membránová mikrofiltrace a její separační potenciál při úpravě vody
publicationsYear: 2004
DOLEJŠ, P; Dobiáš P.; Drda M. Membránová mikrofiltrace a její separační potenciál při úpravě vody. In Aqua Magica č. 8. HDP. Praha: Hydroprojekt Praha, 2004.
s. 46-50. ICT na univerzitách v zemích Evropských i mimoevropských
publicationsYear: 2004
FIŠEROVÁ, L. ICT na univerzitách v zemích Evropských i mimoevropských. In Sborník konference eLearning ve vysokoškolském vzdělávání 2004. Zlín: FAME UTB Zlín, 2004.
s. 18 ( s.) ISBN: 80-7318-190-8.Hodnocení kvality inkoustového tisku tenkých polymerních vrstev
publicationsYear: 2004
KRÁLOVÁ, I.; DZIK, P.; VESELÝ, M. Hodnocení kvality inkoustového tisku tenkých polymerních vrstev. In Zborník Polygrafia Academica 2004. Bratislava, Slovakia: Vydavatelstvo STU, 2004.
s. 161 ( s.) ISBN: 80-227-2100-X.The influence of the Metod of storage on survival of chosen yeasts strains
publicationsYear: 2004
OMELKOVÁ, J.; STRATILOVÁ, E.; BREIEROVÁ, E. The influence of the Metod of storage on survival of chosen yeasts strains. In ne. 34th Annual Conference on Yeasts, Book of abstracts. SAS Congress Center: SR, 2004.
p. 5-5. ISSN: 1336-4839.
Showing results 7291 - 7305 of 8533 results.