Detail publikačního výsledku
využití metody pcr k druhové identifikaci masa v masných výrobcích
VRÁNOVÁ, D.
Original Title
využití metody pcr k druhové identifikaci masa v masných výrobcích
English Title
using of the method pcr to identification of meat in meat products
Type
Paper in proceedings (conference paper)
Original Abstract
využití metody pcr k druhové identifikaci masa v masných výrobcích
English abstract
using of the method pcr to identification of meat in meat products
Key words in English
meat, PCR, meat ptoducts,sausages
Authors
VRÁNOVÁ, D.
Released
24.05.2004
Location
Skalský dvůr
ISBN
80-902671-8-1
Book
XXXV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Pages from
4
Pages to
5
Pages count
2
Full text in the Digital Library
BibTex
@inproceedings{BUT15926,
author="Dana {Vránová}",
title="využití metody pcr k druhové identifikaci masa v masných výrobcích",
booktitle="XXXV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
year="2004",
pages="4--5",
address="Skalský dvůr",
isbn="80-902671-8-1"
}