Detail publikačního výsledku

Využití molekulových sít pro extrakci těkavých aromatických látek ze vzorků sýra

ŠTOUDKOVÁ, H.; FIŠERA, M.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.

Original Title

Využití molekulových sít pro extrakci těkavých aromatických látek ze vzorků sýra

English Title

Molecular sieves used for isolation of aromatic substances from cheese sample

Type

Paper in proceedings (conference paper)

Original Abstract

Využití molekulových sít pro extrakci těkavých aromatických látek ze vzorků sýra

English abstract

Molecular sieves used for isolation of aromatic substances from cheese sample

Key words in English

molecular sieves, cheese, GC

Authors

ŠTOUDKOVÁ, H.; FIŠERA, M.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.

Released

19.10.2005

Publisher

VFU Brno

Location

Brno

ISBN

80-7305-544-9

Book

sborník

Edition

4

Pages from

116

Pages to

119

Pages count

4

Full text in the Digital Library

BibTex

@inproceedings{BUT16203,
  author="Hana {Burianová} and Miroslav {Fišera} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová}",
  title="Využití molekulových sít pro extrakci těkavých aromatických látek ze vzorků sýra",
  booktitle="sborník",
  year="2005",
  series="4",
  number="1",
  pages="116--119",
  publisher="VFU Brno",
  address="Brno",
  isbn="80-7305-544-9"
}