Detail publikačního výsledku
Využití molekulových sít pro extrakci těkavých aromatických látek ze vzorků sýra
ŠTOUDKOVÁ, H.; FIŠERA, M.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.
Original Title
Využití molekulových sít pro extrakci těkavých aromatických látek ze vzorků sýra
English Title
Molecular sieves used for isolation of aromatic substances from cheese sample
Type
Paper in proceedings (conference paper)
Original Abstract
Využití molekulových sít pro extrakci těkavých aromatických látek ze vzorků sýra
English abstract
Molecular sieves used for isolation of aromatic substances from cheese sample
Key words in English
molecular sieves, cheese, GC
Authors
ŠTOUDKOVÁ, H.; FIŠERA, M.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.
Released
19.10.2005
Publisher
VFU Brno
Location
Brno
ISBN
80-7305-544-9
Book
sborník
Edition
4
Pages from
116
Pages to
119
Pages count
4
Full text in the Digital Library
BibTex
@inproceedings{BUT16203,
author="Hana {Burianová} and Miroslav {Fišera} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová}",
title="Využití molekulových sít pro extrakci těkavých aromatických látek ze vzorků sýra",
booktitle="sborník",
year="2005",
series="4",
number="1",
pages="116--119",
publisher="VFU Brno",
address="Brno",
isbn="80-7305-544-9"
}