Detail publikačního výsledku

Využití molekulových sít pro extrakci těkavých aromatických látek ze vzorků sýra

ŠTOUDKOVÁ, H.; FIŠERA, M.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.

Originální název

Využití molekulových sít pro extrakci těkavých aromatických látek ze vzorků sýra

Anglický název

Molecular sieves used for isolation of aromatic substances from cheese sample

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

Využití molekulových sít pro extrakci těkavých aromatických látek ze vzorků sýra

Anglický abstrakt

Molecular sieves used for isolation of aromatic substances from cheese sample

Klíčová slova v angličtině

molecular sieves, cheese, GC

Autoři

ŠTOUDKOVÁ, H.; FIŠERA, M.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.

Vydáno

19.10.2005

Nakladatel

VFU Brno

Místo

Brno

ISBN

80-7305-544-9

Kniha

sborník

Edice

4

Strany od

116

Strany do

119

Strany počet

4

Plný text v Digitální knihovně

BibTex

@inproceedings{BUT16203,
  author="Hana {Burianová} and Miroslav {Fišera} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová}",
  title="Využití molekulových sít pro extrakci těkavých aromatických látek ze vzorků sýra",
  booktitle="sborník",
  year="2005",
  series="4",
  number="1",
  pages="116--119",
  publisher="VFU Brno",
  address="Brno",
  isbn="80-7305-544-9"
}