doc. Ing.
Eva Vítová
Ph.D.
FCH, ÚCHPBT – Associate professor
+420 54114 9475, +420 54114 9353, +420 54114 9574
vitova@fch.vut.cz
Other
2020
SÝKORA, M.; VÍTOVÁ, E. Determination of biogenic amines in Swiss and Dutch type cheeses. 2020.
p. 72-73. 2006
VÍTOVÁ, E. Základy senzorické analýzy potravin. 2006.
2005
VÍTOVÁ, E. Základy senzorické analýzy potravin. 2005.
2004
VÍTOVÁ, E. Hygiena potravin. Hygiena potravin. FCH VUT v Brně: VUT v Brně, 2004.
s. 1-128. ISBN: 80-214-2680-2.VÍTOVÁ, E. Senzorická analýza potravin. 2004.
VÍTOVÁ, E. Senzorická analýza potravin. 2004.
*) Citace se generují jednou za 24 hodin.