Ing.
Helena Hudečková
Ph.D.
FCH, ÚCHPBT – Assistant professor
+420 54114 9477
hudeckova@fch.vut.cz
Projects
- 2025 - Vybrané aspekty a trendy současných potravinářských věd, zahájení: 01.03.2025, ukončení: 28.02.2026 
 Detail- Biocompatible and flexible scaffolds with bio-origin, zahájení: 01.01.2025, ukončení: 31.12.2027 
 Detail
- 2024 - Současná aktuální témata moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2024, ukončení: 28.02.2025 
 Detail
- 2018 - Aplikace moderních postupů při výrobě, zpracování a analýze potravin, jejich složek a surovin a při valorizaci odpadů. , zahájení: 01.03.2018, ukončení: 28.02.2019 
 Detail
- 2017 - Progresivní postupy zpracování a hodnocení potravin a valorizace potravinářských odpadů, zahájení: 01.03.2017, ukončení: 28.02.2018 
 Detail
- 2016 - Vývoj a aplikace progresivních postupů výroby, zpracování a hodnocení bezpečnosti a kvality potravin, potravinářských surovin a jejich složek, zahájení: 01.03.2016, ukončení: 28.02.2017 
 Detail
- 2015 - Moderní postupy výroby a hodnocení kvality a bezpečnosti potravin, jejich složek a potravinářských surovin, zahájení: 01.01.2015, ukončení: 31.12.2015 
 Detail