Detail projektu
Kompexní charakterizace přírodních ovocných šťáv
Období řešení: 3.4.2003 — 31.12.2004
Zdroje financování
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR - Fond rozvoje vysokých škol (FRVŠ)
Označení
IS 1686
Originální jazyk
čeština
Řešitelé
Ptáček Petr, Mgr. - hlavní řešitel
Pekař Miloslav, prof. Ing., CSc. - spoluřešitel
Útvary
Fakulta chemická
- odpovědné pracoviště (26.11.2003 - nezadáno)
Fakulta chemická
- příjemce (26.11.2003 - nezadáno)
Výsledky
MÁROVÁ, Ivana; BUŇKOVÁ, Radka; PTÁČEK, Petr; MIKULCOVÁ, Andrea. Saccharomyces cerevisiae D7 as a model system for study of antimutagenic effects of plant foods. YEAST. Švédsko: 2003. no. S1,
Detail
MÁROVÁ, I.; MACUCHOVÁ, S.; KOTRLA, R.; KOČÍ, R.; PTÁČEK, P. Influence of complex antoxidant intake on lipid metabolism in type 2 diabetics. Řecko, Ioannina: Elsevier Ltd., 2004. 1 p.
Detail
BUŇKOVÁ, Radka; MÁROVÁ, Ivana; PTÁČEK, Petr; MIKULCOVÁ, Andrea; NĚMEC, Miroslav. Antimutagenicity of green tea analyzed by tests on microroganisms. FEMS MICROBIOLOGY LETTERS. Slovinsko: 2003.
Detail
PTÁČEK, Petr; MÁROVÁ, Ivana. Biologicky účinné látky v ananasu. Sborník příspěvků. Skalský Dvůr: 2003.
Detail
Odpovědnost: Ptáček Petr, Mgr.