Detail publikačního výsledku
Analysis of antioxidant and antimutagenic properties of selected kinds of cereals
LICHNOVÁ, A.; HURTOVÁ, J.; MÁROVÁ, I.
Originální název
Analysis of antioxidant and antimutagenic properties of selected kinds of cereals
Anglický název
Analysis of antioxidant and antimutagenic properties of selected kinds of cereals
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
This study aimed to analyze selected types of cereals and rice to heir antioxidant and antimutagenic effects.
Anglický abstrakt
This study aimed to analyze selected types of cereals and rice to heir antioxidant and antimutagenic effects.
Klíčová slova
cereals, cereal products, antioxidant and antimutagenic properties
Klíčová slova v angličtině
cereals, cereal products, antioxidant and antimutagenic properties
Autoři
LICHNOVÁ, A.; HURTOVÁ, J.; MÁROVÁ, I.
Rok RIV
2014
Vydáno
01.10.2013
Nakladatel
VFU Brno
Místo
Brno
ISBN
978-80-7305-664-3
Kniha
Hygiena a technologie potravin, XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Sborník abstraktů
Strany od
47
Strany do
47
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT101809,
author="Andrea {Lichnová} and Jana {Hurtová} and Ivana {Márová}",
title="Analysis of antioxidant and antimutagenic properties of selected kinds of cereals",
booktitle="Hygiena a technologie potravin, XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Sborník abstraktů",
year="2013",
number="1",
pages="47--47",
publisher="VFU Brno",
address="Brno",
isbn="978-80-7305-664-3"
}