Detail publikačního výsledku

Analysis of antioxidant and antimutagenic properties of selected kinds of cereals

LICHNOVÁ, A.; HURTOVÁ, J.; MÁROVÁ, I.

Originální název

Analysis of antioxidant and antimutagenic properties of selected kinds of cereals

Anglický název

Analysis of antioxidant and antimutagenic properties of selected kinds of cereals

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

This study aimed to analyze selected types of cereals and rice to heir antioxidant and antimutagenic effects.

Anglický abstrakt

This study aimed to analyze selected types of cereals and rice to heir antioxidant and antimutagenic effects.

Klíčová slova

cereals, cereal products, antioxidant and antimutagenic properties

Klíčová slova v angličtině

cereals, cereal products, antioxidant and antimutagenic properties

Autoři

LICHNOVÁ, A.; HURTOVÁ, J.; MÁROVÁ, I.

Rok RIV

2014

Vydáno

01.10.2013

Nakladatel

VFU Brno

Místo

Brno

ISBN

978-80-7305-664-3

Kniha

Hygiena a technologie potravin, XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Sborník abstraktů

Strany od

47

Strany do

47

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT101809,
  author="Andrea {Lichnová} and Jana {Hurtová} and Ivana {Márová}",
  title="Analysis of antioxidant and antimutagenic properties of selected kinds of cereals",
  booktitle="Hygiena a technologie potravin, XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Sborník abstraktů",
  year="2013",
  number="1",
  pages="47--47",
  publisher="VFU Brno",
  address="Brno",
  isbn="978-80-7305-664-3"
}