Detail publikačního výsledku

Role of spices at acrylamide formation in buckwheat ginger cakes

CIESAROVÁ, Z.; KUKUROVÁ, K.; MARKOVÁ, L.; BEDNÁRIKOVÁ, A.; PRZYGODZKA, M.; ZIELIŃSKI, H.

Originální název

Role of spices at acrylamide formation in buckwheat ginger cakes

Anglický název

Role of spices at acrylamide formation in buckwheat ginger cakes

Druh

Abstrakt

Originální abstrakt

Acrylamide is a suspicious carcinogen which is formed during heat treatment of the wide range of food products. In this study, the effect of spices commonly used for ginger cakes making on acrylamide content was observed.

Anglický abstrakt

Acrylamide is a suspicious carcinogen which is formed during heat treatment of the wide range of food products. In this study, the effect of spices commonly used for ginger cakes making on acrylamide content was observed.

Klíčová slova

acrylamide, elimination, spices,cereal products

Klíčová slova v angličtině

acrylamide, elimination, spices,cereal products

Autoři

CIESAROVÁ, Z.; KUKUROVÁ, K.; MARKOVÁ, L.; BEDNÁRIKOVÁ, A.; PRZYGODZKA, M.; ZIELIŃSKI, H.

Rok RIV

2014

Vydáno

19.05.2013

Místo

Olsztyn

Kniha

VI Warsztaty Wiedza i Rozwój Regionu "WIRR" - Rola produktów gryczanzch w žywieniu i ochronie zdrowia

Strany od

16

Strany počet

1

Plný text v Digitální knihovně

BibTex

@misc{BUT102183,
  author="CIESAROVÁ, Z. and KUKUROVÁ, K. and MARKOVÁ, L. and BEDNÁRIKOVÁ, A. and PRZYGODZKA, M. and ZIELIŃSKI, H.",
  title="Role of spices at acrylamide formation in buckwheat ginger cakes",
  booktitle="VI Warsztaty Wiedza i Rozwój Regionu {"}WIRR{"} - Rola produktów gryczanzch w žywieniu i ochronie zdrowia",
  year="2013",
  pages="1",
  address="Olsztyn",
  note="Abstract"
}