Detail publikačního výsledku
Role of spices at acrylamide formation in buckwheat ginger cakes
CIESAROVÁ, Z.; KUKUROVÁ, K.; MARKOVÁ, L.; BEDNÁRIKOVÁ, A.; PRZYGODZKA, M.; ZIELIŃSKI, H.
Originální název
Role of spices at acrylamide formation in buckwheat ginger cakes
Anglický název
Role of spices at acrylamide formation in buckwheat ginger cakes
Druh
Abstrakt
Originální abstrakt
Acrylamide is a suspicious carcinogen which is formed during heat treatment of the wide range of food products. In this study, the effect of spices commonly used for ginger cakes making on acrylamide content was observed.
Anglický abstrakt
Acrylamide is a suspicious carcinogen which is formed during heat treatment of the wide range of food products. In this study, the effect of spices commonly used for ginger cakes making on acrylamide content was observed.
Klíčová slova
acrylamide, elimination, spices,cereal products
Klíčová slova v angličtině
acrylamide, elimination, spices,cereal products
Autoři
CIESAROVÁ, Z.; KUKUROVÁ, K.; MARKOVÁ, L.; BEDNÁRIKOVÁ, A.; PRZYGODZKA, M.; ZIELIŃSKI, H.
Rok RIV
2014
Vydáno
19.05.2013
Místo
Olsztyn
Kniha
VI Warsztaty Wiedza i Rozwój Regionu "WIRR" - Rola produktów gryczanzch w žywieniu i ochronie zdrowia
Strany od
16
Strany počet
1
Plný text v Digitální knihovně
BibTex
@misc{BUT102183,
author="CIESAROVÁ, Z. and KUKUROVÁ, K. and MARKOVÁ, L. and BEDNÁRIKOVÁ, A. and PRZYGODZKA, M. and ZIELIŃSKI, H.",
title="Role of spices at acrylamide formation in buckwheat ginger cakes",
booktitle="VI Warsztaty Wiedza i Rozwój Regionu {"}WIRR{"} - Rola produktów gryczanzch w žywieniu i ochronie zdrowia",
year="2013",
pages="1",
address="Olsztyn",
note="Abstract"
}