Detail publikačního výsledku
Improvement of Cereal Product Safety by Enzymatic Way of Acrylamide Mitigation
CIESAROVÁ, Z.; KUKUROVÁ, K.; BEDNÁRIKOVÁ, A.; MARKOVÁ, L.; BAXA, S.
Originální název
Improvement of Cereal Product Safety by Enzymatic Way of Acrylamide Mitigation
Anglický název
Improvement of Cereal Product Safety by Enzymatic Way of Acrylamide Mitigation
Druh
Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus
Originální abstrakt
This study compares pros and cons of enzyme treatment and a substitution of ammonium raising agent for sodium salt addition in manufactured gingerbreads with respect to their final sensory quality.
Anglický abstrakt
This study compares pros and cons of enzyme treatment and a substitution of ammonium raising agent for sodium salt addition in manufactured gingerbreads with respect to their final sensory quality.
Klíčová slova
acrylamide; gingerbread; l-asparaginase; raising agent
Klíčová slova v angličtině
acrylamide; gingerbread; l-asparaginase; raising agent
Autoři
CIESAROVÁ, Z.; KUKUROVÁ, K.; BEDNÁRIKOVÁ, A.; MARKOVÁ, L.; BAXA, S.
Vydáno
01.01.2009
ISSN
1212-1800
Periodikum
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
Svazek
27
Číslo
Special Issue
Stát
Česká republika
Strany od
S96
Strany do
S98
Strany počet
3
URL