Detail publikačního výsledku

Improvement of Cereal Product Safety by Enzymatic Way of Acrylamide Mitigation

CIESAROVÁ, Z.; KUKUROVÁ, K.; BEDNÁRIKOVÁ, A.; MARKOVÁ, L.; BAXA, S.

Originální název

Improvement of Cereal Product Safety by Enzymatic Way of Acrylamide Mitigation

Anglický název

Improvement of Cereal Product Safety by Enzymatic Way of Acrylamide Mitigation

Druh

Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus

Originální abstrakt

This study compares pros and cons of enzyme treatment and a substitution of ammonium raising agent for sodium salt addition in manufactured gingerbreads with respect to their final sensory quality.

Anglický abstrakt

This study compares pros and cons of enzyme treatment and a substitution of ammonium raising agent for sodium salt addition in manufactured gingerbreads with respect to their final sensory quality.

Klíčová slova

acrylamide; gingerbread; l-asparaginase; raising agent

Klíčová slova v angličtině

acrylamide; gingerbread; l-asparaginase; raising agent

Autoři

CIESAROVÁ, Z.; KUKUROVÁ, K.; BEDNÁRIKOVÁ, A.; MARKOVÁ, L.; BAXA, S.

Vydáno

01.01.2009

ISSN

1212-1800

Periodikum

CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES

Svazek

27

Číslo

Special Issue

Stát

Česká republika

Strany od

S96

Strany do

S98

Strany počet

3

URL