Detail publikačního výsledku

Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech

Gregor, T., Kulová, J., Fišera, M.

Originální název

Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech

Anglický název

Determination of Cr in foodstuff with preconcentration on solid state sorbents by ICP-OES and ETA-AAS

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech

Anglický abstrakt

Determination of Cr in foodstuff with preconcentration on solid state sorbents by ICP-OES and ETA-AAS

Klíčová slova v angličtině

Determination of Cr in foodstuff with preconcentration on solid state sorbents by ICP-OES and ETA-AAS

Autoři

Gregor, T., Kulová, J., Fišera, M.

Vydáno

01.01.2003

Nakladatel

VÚPP a ČCHS

Místo

Praha

ISBN

80-902671-6-5

Kniha

XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Strany od

384

Strany počet

2

Plný text v Digitální knihovně

BibTex

@inproceedings{BUT13321,
  author="Tomáš {Gregor} and Jana {Kulová} and Miroslav {Fišera}",
  title="Stanovení Cr v potravinách technikami ICP-OES a ETA-AAS s prekoncentrací na pevných sorbentech",
  booktitle="XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
  year="2003",
  pages="2",
  publisher="VÚPP a ČCHS",
  address="Praha",
  isbn="80-902671-6-5"
}