Detail publikačního výsledku

Influence of Food Matrices on Probiotic Bacteria Viability

BOKROVÁ, J.; MATOUŠKOVÁ, P.; HOOVÁ, J.; POKORNÁ, M.; MÁROVÁ, I.

Originální název

Influence of Food Matrices on Probiotic Bacteria Viability

Anglický název

Influence of Food Matrices on Probiotic Bacteria Viability

Druh

Abstrakt

Originální abstrakt

Práce se zabývá studiem efektů prostředí na růst a viabilitu probiotických bakterií a analyzuje možnosti enkapsulace a lyofilizace mikroorganismu.

Anglický abstrakt

Práce se zabývá studiem efektů prostředí na růst a viabilitu probiotických bakterií a analyzuje možnosti enkapsulace a lyofilizace mikroorganismu.

Klíčová slova

probiotic bacteria, encapsulation, lyophilization

Klíčová slova v angličtině

probiotic bacteria, encapsulation, lyophilization

Autoři

BOKROVÁ, J.; MATOUŠKOVÁ, P.; HOOVÁ, J.; POKORNÁ, M.; MÁROVÁ, I.

Rok RIV

2018

Vydáno

07.11.2017

Místo

Praha

ISBN

978-80-7080-999-0

Kniha

Recent Advances in Food Analysis Book of Abstracts

Strany od

340

Strany do

340

Strany počet

1

Plný text v Digitální knihovně

BibTex

@misc{BUT142441,
  author="Jitka {Bokrová} and Petra {Skoumalová} and Julie {Hoová} and Martina {Pokorná} and Ivana {Márová}",
  title="Influence of Food Matrices on Probiotic Bacteria Viability",
  booktitle="Recent Advances in Food Analysis
Book of Abstracts",
  year="2017",
  edition="první",
  pages="340--340",
  address="Praha",
  isbn="978-80-7080-999-0",
  note="Abstract"
}