Detail publikačního výsledku
Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC
VRÁNOVÁ, D.; FIŠERA, M.
Originální název
Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC
Anglický název
Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC
Anglický abstrakt
Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC
Klíčová slova
Quantification of Soy Isoflavones, Meat Products, HPLC
Klíčová slova v angličtině
Quantification of Soy Isoflavones, Meat Products, HPLC
Autoři
VRÁNOVÁ, D.; FIŠERA, M.
Vydáno
01.11.2003
Místo
Praha
Kniha
1st International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
Strany od
94
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT14409,
author="Dana {Vránová} and Miroslav {Fišera}",
title="Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC",
booktitle="1st International Symposium on Recent Advances in Food Analysis",
year="2003",
pages="1",
address="Praha"
}