Detail publikace

Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC

VRÁNOVÁ, D. FIŠERA, M.

Originální název

Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC

Klíčová slova

Quantification of Soy Isoflavones, Meat Products, HPLC

Autoři

VRÁNOVÁ, D.; FIŠERA, M.

Rok RIV

2004

Vydáno

1. 11. 2003

Místo

Praha

Strany od

94

Strany do

94

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT14409,
  author="Dana {Vránová} and Miroslav {Fišera}",
  title="Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC",
  booktitle="1st International Symposium on Recent Advances in Food Analysis",
  year="2003",
  pages="1",
  address="Praha"
}