Detail publikačního výsledku

Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC

VRÁNOVÁ, D.; FIŠERA, M.

Originální název

Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC

Anglický název

Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC

Anglický abstrakt

Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC

Klíčová slova

Quantification of Soy Isoflavones, Meat Products, HPLC

Klíčová slova v angličtině

Quantification of Soy Isoflavones, Meat Products, HPLC

Autoři

VRÁNOVÁ, D.; FIŠERA, M.

Vydáno

01.11.2003

Místo

Praha

Kniha

1st International Symposium on Recent Advances in Food Analysis

Strany od

94

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT14409,
  author="Dana {Vránová} and Miroslav {Fišera}",
  title="Quantification of Soy Isoflavones in Meat Products by HPLC",
  booktitle="1st International Symposium on Recent Advances in Food Analysis",
  year="2003",
  pages="1",
  address="Praha"
}