Detail publikačního výsledku

Analýza krátkých peptidů v plísňovém sýru

ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.; HADRA, L.; LOUPANCOVÁ, B.

Originální název

Analýza krátkých peptidů v plísňovém sýru

Anglický název

Analysis of low molecular weight peptides in mould cheese

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

Analýza krátkých peptidů v plísňovém sýru

Anglický abstrakt

Analysis of low molecular weight peptides in mould cheese

Klíčová slova v angličtině

cheese, bitter peptides, blue-veined cheese

Autoři

ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.; HADRA, L.; LOUPANCOVÁ, B.

Vydáno

14.10.2004

Nakladatel

VFU Brno

Místo

Brno

ISBN

80-7305-498-1

Kniha

Sborník příspěvků

Strany od

98

Strany počet

1

Plný text v Digitální knihovně

BibTex

@inproceedings{BUT14605,
  author="Jana {Zemanová} and Eva {Vítová} and Luboš {Hadra} and Blanka {Loupancová}",
  title="Analýza krátkých peptidů v plísňovém sýru",
  booktitle="Sborník příspěvků",
  year="2004",
  pages="1",
  publisher="VFU Brno",
  address="Brno",
  isbn="80-7305-498-1"
}