Detail publikačního výsledku
Analýza krátkých peptidů v plísňovém sýru
ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.; HADRA, L.; LOUPANCOVÁ, B.
Originální název
Analýza krátkých peptidů v plísňovém sýru
Anglický název
Analysis of low molecular weight peptides in mould cheese
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Analýza krátkých peptidů v plísňovém sýru
Anglický abstrakt
Analysis of low molecular weight peptides in mould cheese
Klíčová slova v angličtině
cheese, bitter peptides, blue-veined cheese
Autoři
ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.; HADRA, L.; LOUPANCOVÁ, B.
Vydáno
14.10.2004
Nakladatel
VFU Brno
Místo
Brno
ISBN
80-7305-498-1
Kniha
Sborník příspěvků
Strany od
98
Strany počet
1
Plný text v Digitální knihovně
BibTex
@inproceedings{BUT14605,
author="Jana {Zemanová} and Eva {Vítová} and Luboš {Hadra} and Blanka {Loupancová}",
title="Analýza krátkých peptidů v plísňovém sýru",
booktitle="Sborník příspěvků",
year="2004",
pages="1",
publisher="VFU Brno",
address="Brno",
isbn="80-7305-498-1"
}