Detail publikačního výsledku

Application of vacuum solid-phase microextraction for the analysis of semi-hard cheese volatiles

SÝKORA, M.; VÍTOVÁ, E., JELEN, H. H.

Originální název

Application of vacuum solid-phase microextraction for the analysis of semi-hard cheese volatiles

Anglický název

Application of vacuum solid-phase microextraction for the analysis of semi-hard cheese volatiles

Druh

Článek WoS

Originální abstrakt

Solid-phase microxtraction (SPME) is a well-established technique in the analysis of food volatile compounds, usually performed for qualitative analysis

Anglický abstrakt

Solid-phase microxtraction (SPME) is a well-established technique in the analysis of food volatile compounds, usually performed for qualitative analysis

Klíčová slova

semi-hard cheese, spme , gc-ms, vacuum

Klíčová slova v angličtině

semi-hard cheese, spme , gc-ms, vacuum

Autoři

SÝKORA, M.; VÍTOVÁ, E., JELEN, H. H.

Rok RIV

2021

Vydáno

09.01.2020

Nakladatel

Springer

Místo

Berlin

ISSN

1438-2385

Periodikum

EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY

Svazek

246

Číslo

3

Stát

Spolková republika Německo

Strany od

573

Strany do

580

Strany počet

8

URL

Plný text v Digitální knihovně

BibTex

@article{BUT161333,
  author="Michal {Sýkora} and Eva {Vítová} and Henryk {Jeleń}",
  title="Application of vacuum solid-phase microextraction for the analysis of semi-hard cheese volatiles",
  journal="EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY",
  year="2020",
  volume="246",
  number="3",
  pages="573--580",
  doi="10.1007/s00217-020-03426-x",
  issn="1438-2377",
  url="https://link.springer.com/article/10.1007%2Fs00217-020-03426-x"
}

Dokumenty