Detail publikačního výsledku
Application of vacuum solid-phase microextraction for the analysis of semi-hard cheese volatiles
SÝKORA, M.; VÍTOVÁ, E., JELEN, H. H.
Originální název
Application of vacuum solid-phase microextraction for the analysis of semi-hard cheese volatiles
Anglický název
Application of vacuum solid-phase microextraction for the analysis of semi-hard cheese volatiles
Druh
Článek WoS
Originální abstrakt
Solid-phase microxtraction (SPME) is a well-established technique in the analysis of food volatile compounds, usually performed for qualitative analysis
Anglický abstrakt
Solid-phase microxtraction (SPME) is a well-established technique in the analysis of food volatile compounds, usually performed for qualitative analysis
Klíčová slova
semi-hard cheese, spme , gc-ms, vacuum
Klíčová slova v angličtině
semi-hard cheese, spme , gc-ms, vacuum
Autoři
SÝKORA, M.; VÍTOVÁ, E., JELEN, H. H.
Rok RIV
2021
Vydáno
09.01.2020
Nakladatel
Springer
Místo
Berlin
ISSN
1438-2385
Periodikum
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
Svazek
246
Číslo
3
Stát
Spolková republika Německo
Strany od
573
Strany do
580
Strany počet
8
URL
Plný text v Digitální knihovně
BibTex
@article{BUT161333,
author="Michal {Sýkora} and Eva {Vítová} and Henryk {Jeleń}",
title="Application of vacuum solid-phase microextraction for the analysis of semi-hard cheese volatiles",
journal="EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY",
year="2020",
volume="246",
number="3",
pages="573--580",
doi="10.1007/s00217-020-03426-x",
issn="1438-2377",
url="https://link.springer.com/article/10.1007%2Fs00217-020-03426-x"
}
Dokumenty