Detail publikačního výsledku

Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.

LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; FIŠERA, M.; HROZOVÁ, L.

Originální název

Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.

Anglický název

Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.

Anglický abstrakt

Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.

Klíčová slova v angličtině

FA, processed cheese, GC

Autoři

LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; FIŠERA, M.; HROZOVÁ, L.

Vydáno

12.09.2005

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Místo

Pardubice

ISBN

80-7194-771-7

Kniha

sborník

Edice

1

Strany od

266

Strany do

266

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT16201,
  author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Miroslav {Fišera} and Lenka {Hrozová}",
  title="Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.",
  booktitle="sborník",
  year="2005",
  series="1",
  number="8",
  pages="266--266",
  publisher="Univerzita Pardubice",
  address="Pardubice",
  isbn="80-7194-771-7"
}