Detail publikačního výsledku
Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; FIŠERA, M.; HROZOVÁ, L.
Originální název
Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.
Anglický název
Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.
Anglický abstrakt
Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.
Klíčová slova v angličtině
FA, processed cheese, GC
Autoři
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; FIŠERA, M.; HROZOVÁ, L.
Vydáno
12.09.2005
Nakladatel
Univerzita Pardubice
Místo
Pardubice
ISBN
80-7194-771-7
Kniha
sborník
Edice
1
Strany od
266
Strany do
266
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT16201,
author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Miroslav {Fišera} and Lenka {Hrozová}",
title="Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.",
booktitle="sborník",
year="2005",
series="1",
number="8",
pages="266--266",
publisher="Univerzita Pardubice",
address="Pardubice",
isbn="80-7194-771-7"
}