Detail publikačního výsledku
Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.
LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.; ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.
Originální název
Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.
Anglický název
Analysis of FA in sterilized processed cheese
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.
Anglický abstrakt
Analysis of FA in sterilized processed cheese
Klíčová slova v angličtině
FA, processed cheese
Autoři
LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.; ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.
Vydáno
19.10.2005
Nakladatel
VFU Brno
Místo
VFU Brno
ISBN
80-7305-544-9
Kniha
sborník
Edice
4
Strany od
51
Strany do
54
Strany počet
4
BibTex
@inproceedings{BUT16206,
author="Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera} and Hana {Burianová} and Eva {Vítová}",
title="Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.",
booktitle="sborník",
year="2005",
series="4",
number="1",
pages="51--54",
publisher="VFU Brno",
address="VFU Brno",
isbn="80-7305-544-9"
}