Detail publikačního výsledku

Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.

LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.; ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.

Originální název

Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.

Anglický název

Analysis of FA in sterilized processed cheese

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.

Anglický abstrakt

Analysis of FA in sterilized processed cheese

Klíčová slova v angličtině

FA, processed cheese

Autoři

LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.; ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.

Vydáno

19.10.2005

Nakladatel

VFU Brno

Místo

VFU Brno

ISBN

80-7305-544-9

Kniha

sborník

Edice

4

Strany od

51

Strany do

54

Strany počet

4

BibTex

@inproceedings{BUT16206,
  author="Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera} and Hana {Burianová} and Eva {Vítová}",
  title="Analýza mastných kyselin ve sterilovaných tavených sýrech.",
  booktitle="sborník",
  year="2005",
  series="4",
  number="1",
  pages="51--54",
  publisher="VFU Brno",
  address="VFU Brno",
  isbn="80-7305-544-9"
}