Detail publikace

An isolation of a protein from a wheat bran

SLAVÍKOVÁ, Z. POŘÍZKA, J. DIVIŠ, P.

Originální název

An isolation of a protein from a wheat bran

Typ

abstrakt

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

The abstract describes a wheat bran (WB) and its properties. Experimental part is focused on an optimalization of WB protein extraction, extracted material was characterized.

Klíčová slova

Wheat bran, protein, protein extraction

Autoři

SLAVÍKOVÁ, Z.; POŘÍZKA, J.; DIVIŠ, P.

Vydáno

27. 11. 2020

Nakladatel

Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická,Purkyňova 464/118, 612 00 Brno

Místo

Brno

ISBN

978-80-214-5920-0

Kniha

Sborník abstraktů

Edice

1.

Číslo edice

první

Strany od

136

Strany do

137

Strany počet

2

URL

BibTex

@misc{BUT166349,
  author="Zuzana {Slavíková} and Jaromír {Pořízka} and Pavel {Diviš}",
  title="An isolation of a protein from a wheat bran",
  booktitle="Sborník abstraktů",
  year="2020",
  series="1.",
  edition="první",
  pages="136--137",
  publisher="Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická,Purkyňova 464/118, 612 00 Brno",
  address="Brno",
  isbn="978-80-214-5920-0",
  url="https://www.fch.vut.cz/vav/konference/sok/vystupy/sbornik-abstrakty-konference-2020-pdf-p198641",
  note="abstract"
}