Detail publikačního výsledku
An isolation of a protein from a wheat bran
SLAVÍKOVÁ, Z.; POŘÍZKA, J.; DIVIŠ, P.
Originální název
An isolation of a protein from a wheat bran
Anglický název
An isolation of a protein from a wheat bran
Druh
Abstrakt
Originální abstrakt
The abstract describes a wheat bran (WB) and its properties. Experimental part is focused on an optimalization of WB protein extraction, extracted material was characterized.
Anglický abstrakt
The abstract describes a wheat bran (WB) and its properties. Experimental part is focused on an optimalization of WB protein extraction, extracted material was characterized.
Klíčová slova
Wheat bran, protein, protein extraction
Klíčová slova v angličtině
Wheat bran, protein, protein extraction
Autoři
SLAVÍKOVÁ, Z.; POŘÍZKA, J.; DIVIŠ, P.
Rok RIV
2021
Vydáno
27.11.2020
Nakladatel
Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická,Purkyňova 464/118, 612 00 Brno
Místo
Brno
ISBN
978-80-214-5920-0
Kniha
Sborník abstraktů
Edice
1.
Strany od
136
Strany do
137
Strany počet
2
URL
BibTex
@misc{BUT166349,
author="Zuzana {Slavíková} and Jaromír {Pořízka} and Pavel {Diviš}",
title="An isolation of a protein from a wheat bran",
booktitle="Sborník abstraktů",
year="2020",
series="1.",
edition="první",
pages="136--137",
publisher="Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická,Purkyňova 464/118, 612 00 Brno",
address="Brno",
isbn="978-80-214-5920-0",
url="https://www.fch.vut.cz/vav/konference/sok/vystupy/sbornik-abstrakty-konference-2020-pdf-p198641",
note="Abstract"
}