Detail publikace

Vliv lyofilizace na aromatický profil látek vybraných druhů ovoce a její potenciální aplikace do balených potravinových dávek

TRENZOVÁ K., MALÍŠEK J, PRYSTUPA A., VYKYDALOVÁ, M.

Originální název

Vliv lyofilizace na aromatický profil látek vybraných druhů ovoce a její potenciální aplikace do balených potravinových dávek

Typ

článek ve sborníku mimo WoS a Scopus

Jazyk

čeština

Autoři

TRENZOVÁ K., MALÍŠEK J, PRYSTUPA A., VYKYDALOVÁ, M.

Vydáno

25. 10. 2023

Strany od

318

Strany do

323

Strany počet

5

URL

BibTex

@inproceedings{BUT187306,
  author="Kristina {Trenzová}",
  title="Vliv lyofilizace na aromatický profil látek vybraných druhů ovoce a její potenciální aplikace do balených potravinových dávek",
  year="2023",
  pages="318--323",
  url="https://fvhe.vetuni.cz/files/upload/1697/LII.%20Lenfeldovy%20a%20Hoklovy%20dny%20-%20Sbornik%202023.pdf"
}