Detail publikačního výsledku

Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva

ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.

Originální název

Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva

Anglický název

Volatile aroma compounds in various stages of Niva cheese ripening

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva

Anglický abstrakt

Volatile aroma compounds in various stages of ripening of Niva cheese

Klíčová slova v angličtině

aroma compounds, cheese, GC, SPME

Autoři

ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.

Vydáno

05.04.2006

Nakladatel

Slovenska poľnohospodárska univerzita v Nitre

Místo

Nitra

ISBN

80-8069-681-0

Kniha

sborník

Edice

6

Strany od

269

Strany do

272

Strany počet

4

BibTex

@inproceedings{BUT19344,
  author="Hana {Burianová} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera}",
  title="Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva",
  booktitle="sborník",
  year="2006",
  series="6",
  number="1",
  pages="269--272",
  publisher="Slovenska poľnohospodárska univerzita v Nitre",
  address="Nitra",
  isbn="80-8069-681-0"
}