Detail publikačního výsledku
Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva
ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.
Originální název
Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva
Anglický název
Volatile aroma compounds in various stages of Niva cheese ripening
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva
Anglický abstrakt
Volatile aroma compounds in various stages of ripening of Niva cheese
Klíčová slova v angličtině
aroma compounds, cheese, GC, SPME
Autoři
ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.
Vydáno
05.04.2006
Nakladatel
Slovenska poľnohospodárska univerzita v Nitre
Místo
Nitra
ISBN
80-8069-681-0
Kniha
sborník
Edice
6
Strany od
269
Strany do
272
Strany počet
4
BibTex
@inproceedings{BUT19344,
author="Hana {Burianová} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera}",
title="Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva",
booktitle="sborník",
year="2006",
series="6",
number="1",
pages="269--272",
publisher="Slovenska poľnohospodárska univerzita v Nitre",
address="Nitra",
isbn="80-8069-681-0"
}