Detail publikačního výsledku
Development of nutritionally enhanced foods with microalgae extracts
BENDOVÁ, A.; PAVLIŠTÍKOVÁ, N.; POŽGAYOVÁ, V.; MÁROVÁ, I.
Originální název
Development of nutritionally enhanced foods with microalgae extracts
Anglický název
Development of nutritionally enhanced foods with microalgae extracts
Druh
Abstrakt
Originální abstrakt
This work was focused on the preparation, characterization and comparison of extracts prepared from selected microalgae and cyanobacteria.
Anglický abstrakt
This work was focused on the preparation, characterization and comparison of extracts prepared from selected microalgae and cyanobacteria.
Klíčová slova
food fortification, microalgae, extract
Klíčová slova v angličtině
food fortification, microalgae, extract
Autoři
BENDOVÁ, A.; PAVLIŠTÍKOVÁ, N.; POŽGAYOVÁ, V.; MÁROVÁ, I.
Vydáno
22.01.2025
Nakladatel
Sciendo
ISSN
2564-615X
Periodikum
The EuroBiotech Journal
Svazek
9
Číslo
1
Stát
Italská republika
Strany od
47
Strany do
47
Strany počet
1
URL
Plný text v Digitální knihovně
BibTex
@misc{BUT196677,
author="Agáta {Bendová} and Nela {Pavlištíková} and Viktória {Požgayová} and Ivana {Márová}",
title="Development of nutritionally enhanced foods with microalgae extracts",
year="2025",
journal="The EuroBiotech Journal",
volume="9",
number="1",
pages="47--47",
publisher="Sciendo",
doi="10.2478/ebtj-2025-0004",
issn="2564-615X",
url="https://sciendo.com/article/10.2478/ebtj-2025-0004",
note="Abstract"
}