Detail publikačního výsledku
Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.
Originální název
Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.
Anglický název
Identification of Chocolate Volatile Compound Using HS-SPME and GC-MS
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.
Anglický abstrakt
Identification of Chocolate Volatile Compound Using HS-SPME and GC-MS
Klíčová slova v angličtině
aroma compounds, GC-MS, chocolate
Autoři
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.
Vydáno
05.04.2006
Nakladatel
Slovenská pol'nohospodárska univerzita v Nitre
Místo
Nitra
ISBN
80-8069-681-0
Kniha
sborník
Edice
3
Strany od
404
Strany do
406
Strany počet
3
Plný text v Digitální knihovně
BibTex
@inproceedings{BUT21650,
author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová}",
title="Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.",
booktitle="sborník",
year="2006",
series="3",
number="4",
pages="404--406",
publisher="Slovenská pol'nohospodárska univerzita v Nitre",
address="Nitra",
isbn="80-8069-681-0"
}