Detail publikačního výsledku

Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE

ZEMANOVÁ, J.; VESPALCOVÁ, M.; VRÁNOVÁ, D.

Originální název

Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE

Anglický název

Determination of soya proteins in foodstuffs by capillary zone electrophoresis

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

Sojové isoflavony, mezi něž patří i studovaný genistein a daidzein, jsou považovány za vhodné indikátory sojových proteinů v potravinách. Pro jejich stanovení byla využita kapilární zónová elektroforéza v nepokryté kapiláře.

Anglický abstrakt

Determination of soya isoflavones in foodstuffs by capillary zone electrophoresis is presented in the poster.

Klíčová slova v angličtině

soya; capillary electrophoresis; genisteine; daidzeine

Autoři

ZEMANOVÁ, J.; VESPALCOVÁ, M.; VRÁNOVÁ, D.

Rok RIV

2012

Vydáno

27.05.2002

Nakladatel

VÚPP Praha 2002

Místo

Praha

ISBN

80-902671-5-7

Kniha

Sborník příspěvků XXXIII. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Strany od

196

Strany do

197

Strany počet

2

BibTex

@inproceedings{BUT24868,
  author="Jana {Zemanová} and Milena {Vespalcová} and Dana {Vránová}",
  title="Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE",
  booktitle="Sborník příspěvků XXXIII. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
  year="2002",
  number="1",
  pages="196--197",
  publisher="VÚPP Praha 2002",
  address="Praha",
  isbn="80-902671-5-7"
}