Detail publikačního výsledku
Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE
ZEMANOVÁ, J.; VESPALCOVÁ, M.; VRÁNOVÁ, D.
Originální název
Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE
Anglický název
Determination of soya proteins in foodstuffs by capillary zone electrophoresis
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Sojové isoflavony, mezi něž patří i studovaný genistein a daidzein, jsou považovány za vhodné indikátory sojových proteinů v potravinách. Pro jejich stanovení byla využita kapilární zónová elektroforéza v nepokryté kapiláře.
Anglický abstrakt
Determination of soya isoflavones in foodstuffs by capillary zone electrophoresis is presented in the poster.
Klíčová slova v angličtině
soya; capillary electrophoresis; genisteine; daidzeine
Autoři
ZEMANOVÁ, J.; VESPALCOVÁ, M.; VRÁNOVÁ, D.
Rok RIV
2012
Vydáno
27.05.2002
Nakladatel
VÚPP Praha 2002
Místo
Praha
ISBN
80-902671-5-7
Kniha
Sborník příspěvků XXXIII. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Strany od
196
Strany do
197
Strany počet
2
BibTex
@inproceedings{BUT24868,
author="Jana {Zemanová} and Milena {Vespalcová} and Dana {Vránová}",
title="Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE",
booktitle="Sborník příspěvků XXXIII. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
year="2002",
number="1",
pages="196--197",
publisher="VÚPP Praha 2002",
address="Praha",
isbn="80-902671-5-7"
}