Detail publikace

K problematice geneticky modifikovaných organismů (GMO)v potravinářském průmyslu.

VRÁNOVÁ, D.

Originální název

K problematice geneticky modifikovaných organismů (GMO)v potravinářském průmyslu.

Anglický název

Determination of genetic modification organism in food.

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Rozvoj moderních biotechnologií umožňuje vytvářet nové technologicky využitelné organismy metodami ,založenými na cíleném přenosu genů...

Anglický abstrakt

Rozvoj moderních biotechnologií umožňuje vytvářet nové technologicky využitelné organismy metodami ,založenými na cíleném přenosu genů...

Klíčová slova v angličtině

genetic modification organism, food

Autoři

VRÁNOVÁ, D.

Rok RIV

2004

Vydáno

22. 11. 2000

Nakladatel

VŠCHT Praha

Místo

Brno

Strany od

24

Strany do

24

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT3267,
  author="Dana {Vránová}",
  title="K problematice geneticky modifikovaných organismů (GMO)v potravinářském průmyslu.",
  booktitle="X.Mezinárodní symposium a výstava Konzervárenské dny 2000",
  year="2000",
  pages="1",
  publisher="VŠCHT Praha",
  address="Brno"
}