Detail publikačního výsledku
Obsah vitaminu C v odrůdách rakytníku řešetlákového z pohledu možného využití pro potravinářské účely
CETKOVSKÁ, J.; ŘEZNÍČEK, V.; VESPALCOVÁ, M.
Originální název
Obsah vitaminu C v odrůdách rakytníku řešetlákového z pohledu možného využití pro potravinářské účely
Anglický název
Content of vitamin C in various genotypes of Sea Bucthorn and its utilization in food industry
Druh
Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus
Originální abstrakt
Publikace pojednává o rakytníku řešetlákovém, jeho možném potravinářském využití a o obsahu vitaminu C v jednotlivých odrůdách.
Anglický abstrakt
Publication gives information about less known species of fruit - sea buckthorn, his utilization in food industry and content of vitamin C in various genotypes.
Klíčová slova
rakytník řešetlákový, vitamin C,
Klíčová slova v angličtině
sea buckthorn, vitamin C
Autoři
CETKOVSKÁ, J.; ŘEZNÍČEK, V.; VESPALCOVÁ, M.
Rok RIV
2013
Vydáno
26.10.2010
Nakladatel
VÚPP
Místo
Praha
ISSN
1802-1433
Periodikum
Sborník příspěvků XXXVII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Svazek
37
Číslo
1
Stát
Česká republika
Strany od
225
Strany do
228
Strany počet
344
BibTex
@article{BUT34353,
author="Jitka {Cetkovská} and Vojtěch {Řezníček} and Milena {Vespalcová}",
title="Obsah vitaminu C v odrůdách rakytníku řešetlákového z pohledu možného využití pro potravinářské účely",
journal="Sborník příspěvků XXXVII. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
year="2010",
volume="37",
number="1",
pages="225--228",
issn="1802-1433"
}