Detail publikačního výsledku

Influence of various stationary phases on HPLC separation of glycated intact barley proteins

FLODROVÁ, D.; BENKOVSKÁ, D.; ŠALPLACHTA, J.; BOBÁĽOVÁ, J.

Originální název

Influence of various stationary phases on HPLC separation of glycated intact barley proteins

Anglický název

Influence of various stationary phases on HPLC separation of glycated intact barley proteins

Druh

Abstrakt

Originální abstrakt

Different stationary phases for HPLC separation of intact barley proteins were tested and compared in this work.

Anglický abstrakt

Different stationary phases for HPLC separation of intact barley proteins were tested and compared in this work.

Klíčová slova

HPLC, glycation, barley, protein

Klíčová slova v angličtině

HPLC, glycation, barley, protein

Autoři

FLODROVÁ, D.; BENKOVSKÁ, D.; ŠALPLACHTA, J.; BOBÁĽOVÁ, J.

Rok RIV

2012

Vydáno

12.09.2010

Kniha

ISC 2010. Book of Abstracts.

Strany od

469

Strany do

469

Strany počet

1

Plný text v Digitální knihovně

BibTex

@misc{BUT35185,
  author="Dana {Flodrová} and Dagmar {Benkovská} and Jiří {Šalplachta} and Janette {Bobáľová}",
  title="Influence of various stationary phases on HPLC separation of glycated intact barley proteins",
  booktitle="ISC 2010. Book of Abstracts.",
  year="2010",
  pages="469--469",
  note="Abstract"
}