Detail publikačního výsledku
Influence of various stationary phases on HPLC separation of glycated intact barley proteins
FLODROVÁ, D.; BENKOVSKÁ, D.; ŠALPLACHTA, J.; BOBÁĽOVÁ, J.
Originální název
Influence of various stationary phases on HPLC separation of glycated intact barley proteins
Anglický název
Influence of various stationary phases on HPLC separation of glycated intact barley proteins
Druh
Abstrakt
Originální abstrakt
Different stationary phases for HPLC separation of intact barley proteins were tested and compared in this work.
Anglický abstrakt
Different stationary phases for HPLC separation of intact barley proteins were tested and compared in this work.
Klíčová slova
HPLC, glycation, barley, protein
Klíčová slova v angličtině
HPLC, glycation, barley, protein
Autoři
FLODROVÁ, D.; BENKOVSKÁ, D.; ŠALPLACHTA, J.; BOBÁĽOVÁ, J.
Rok RIV
2012
Vydáno
12.09.2010
Kniha
ISC 2010. Book of Abstracts.
Strany od
469
Strany do
469
Strany počet
1
Plný text v Digitální knihovně
BibTex
@misc{BUT35185,
author="Dana {Flodrová} and Dagmar {Benkovská} and Jiří {Šalplachta} and Janette {Bobáľová}",
title="Influence of various stationary phases on HPLC separation of glycated intact barley proteins",
booktitle="ISC 2010. Book of Abstracts.",
year="2010",
pages="469--469",
note="Abstract"
}