Detail publikačního výsledku

Studium antioxidačního účinku vybraných potravin

MÁROVÁ, I.

Originální název

Studium antioxidačního účinku vybraných potravin

Anglický název

Study of antioxidative effect of selected foods

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

Antioxidative effect of selected plant foods was studied using stabile dipicryl-hydrazyl radical. The highest effect was observed in lemon, kiwi and pepper. Antioxidative effect exhibited positive corelation with ascorbate content in the food.

Anglický abstrakt

Antioxidative effect of selected plant foods was studied using stabile dipicryl-hydrazyl radical. The highest effect was observed in lemon, kiwi and pepper. Antioxidative effect exhibited positive corelation with ascorbate content in the food.

Klíčová slova v angličtině

antioxidants, plant foods

Autoři

MÁROVÁ, I.

Vydáno

03.09.2001

Nakladatel

Univerzita Mateja Bela

Místo

Banská Bystrica

ISBN

80-89029-24-8

Kniha

Sborník, 53.zjazd chemických spoločností

Strany od

269

Strany počet

1

Plný text v Digitální knihovně

BibTex

@inproceedings{BUT3761,
  author="Ivana {Márová}",
  title="Studium antioxidačního účinku vybraných potravin",
  booktitle="Sborník, 53.zjazd chemických spoločností",
  year="2001",
  pages="1",
  publisher="Univerzita Mateja Bela",
  address="Banská Bystrica",
  isbn="80-89029-24-8"
}