Detail publikačního výsledku
Studium antioxidačního účinku vybraných potravin
MÁROVÁ, I.
Originální název
Studium antioxidačního účinku vybraných potravin
Anglický název
Study of antioxidative effect of selected foods
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Antioxidative effect of selected plant foods was studied using stabile dipicryl-hydrazyl radical. The highest effect was observed in lemon, kiwi and pepper. Antioxidative effect exhibited positive corelation with ascorbate content in the food.
Anglický abstrakt
Antioxidative effect of selected plant foods was studied using stabile dipicryl-hydrazyl radical. The highest effect was observed in lemon, kiwi and pepper. Antioxidative effect exhibited positive corelation with ascorbate content in the food.
Klíčová slova v angličtině
antioxidants, plant foods
Autoři
MÁROVÁ, I.
Vydáno
03.09.2001
Nakladatel
Univerzita Mateja Bela
Místo
Banská Bystrica
ISBN
80-89029-24-8
Kniha
Sborník, 53.zjazd chemických spoločností
Strany od
269
Strany počet
1
Plný text v Digitální knihovně
BibTex
@inproceedings{BUT3761,
author="Ivana {Márová}",
title="Studium antioxidačního účinku vybraných potravin",
booktitle="Sborník, 53.zjazd chemických spoločností",
year="2001",
pages="1",
publisher="Univerzita Mateja Bela",
address="Banská Bystrica",
isbn="80-89029-24-8"
}