Detail publikačního výsledku
Možnosti metody ICP-OES při stanovení jódu v potravinách a farmakách
FIŠERA, M.
Originální název
Možnosti metody ICP-OES při stanovení jódu v potravinách a farmakách
Anglický název
The possibilities of ICP-OES method for determination of iodine in food and pharmaceutical compounds
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Možnosti metody ICP-OES při stanovení jódu v potravinách a farmakách
Anglický abstrakt
The possibilities of ICP-OES method for determination of iodine in food and pharmaceutical compounds
Klíčová slova v angličtině
The possibilities of ICP-OES method, determination of iodine, food and pharmaceutical compounds
Autoři
FIŠERA, M.
Vydáno
28.05.2001
Nakladatel
VŠCHT Praha, ÚCHAP
Místo
Skalský Dvůr
ISBN
80-902671-3-0
Kniha
Sborník souhrnů sdělení - XXXII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Strany od
15
Strany počet
1
Plný text v Digitální knihovně
BibTex
@inproceedings{BUT3766,
author="Miroslav {Fišera}",
title="Možnosti metody ICP-OES při stanovení jódu v potravinách a farmakách",
booktitle="Sborník souhrnů sdělení - XXXII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
year="2001",
pages="1",
publisher="VŠCHT Praha, ÚCHAP",
address="Skalský Dvůr",
isbn="80-902671-3-0"
}