Detail publikačního výsledku

Degradation of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation

VESELÁ, M., DRDÁK, M.

Originální název

Degradation of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation

Anglický název

Degradation of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation

Druh

Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus

Originální abstrakt

Determination of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation

Anglický abstrakt

Determination of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation

Klíčová slova v angličtině

glycoalkaloids, tomatine, solanine, Lactobacillus

Autoři

VESELÁ, M., DRDÁK, M.

Vydáno

22.09.2000

Místo

Praha

ISBN

1212-1800

Kniha

Czech Journal of FOOD SCIENCES, potravinářské vědy

ISSN

1212-1800

Periodikum

CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES

Svazek

2000

Číslo

18

Stát

Česká republika

Plný text v Digitální knihovně

BibTex

@article{BUT39424,
  author="Mária {Veselá} and Milan {Drdák}",
  title="Degradation of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation",
  journal="CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES",
  year="2000",
  volume="2000",
  number="18",
  issn="1212-1800"
}