Detail publikačního výsledku
Degradation of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation
VESELÁ, M., DRDÁK, M.
Originální název
Degradation of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation
Anglický název
Degradation of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation
Druh
Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus
Originální abstrakt
Determination of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation
Anglický abstrakt
Determination of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation
Klíčová slova v angličtině
glycoalkaloids, tomatine, solanine, Lactobacillus
Autoři
VESELÁ, M., DRDÁK, M.
Vydáno
22.09.2000
Místo
Praha
ISBN
1212-1800
Kniha
Czech Journal of FOOD SCIENCES, potravinářské vědy
ISSN
1212-1800
Periodikum
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
Svazek
2000
Číslo
18
Stát
Česká republika
Plný text v Digitální knihovně
BibTex
@article{BUT39424,
author="Mária {Veselá} and Milan {Drdák}",
title="Degradation of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation",
journal="CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES",
year="2000",
volume="2000",
number="18",
issn="1212-1800"
}