Detail publikace

Modern techniques of analysis of biopolymers in food.

VRÁNOVÁ, D.

Originální název

Modern techniques of analysis of biopolymers in food.

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

Various methods for quantifying proteins in food products have been proposed.The analytical problemis to find properties,witch are unaffected by themanufacturing process and witch are sufficently unique for each protein.....

Klíčová slova v angličtině

food,proteins,meat HPLC,PCR

Autoři

VRÁNOVÁ, D.

Rok RIV

2004

Vydáno

9. 9. 1999

Nakladatel

VUT Brno

Místo

Brno

ISSN

0009-2770

Periodikum

Chemické listy

Ročník

94

Číslo

2

Stát

Česká republika

Strany od

42

Strany do

43

Strany počet

2

BibTex

@article{BUT40094,
  author="Dana {Vránová}",
  title="Modern techniques of analysis of biopolymers in food.",
  journal="Chemické listy",
  year="1999",
  volume="94",
  number="2",
  pages="2",
  issn="0009-2770"
}