Detail publikačního výsledku
Utilization of Lactobacillus sp. for steroid glycoalkaloids degradation by lactic acid fermentation
VESELÁ, M., DRDÁK, M., ŠIMON, P.
Originální název
Utilization of Lactobacillus sp. for steroid glycoalkaloids degradation by lactic acid fermentation
Anglický název
Utilization of Lactobacillus sp. for steroid glycoalkaloids degradation by lactic acid fermentation
Druh
Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus
Originální abstrakt
Utilization of Lactobacillus sp. for steroid glycoalkaloids degradation by lactic acid fermentation
Anglický abstrakt
Utilization of Lactobacillus sp. for steroid glycoalkaloids degradation by lactic acid fermentation
Klíčová slova
Lactobacillus sp., glycoalkaloids degradation
Klíčová slova v angličtině
Lactobacillus sp., glycoalkaloids degradation
Autoři
VESELÁ, M., DRDÁK, M., ŠIMON, P.
Vydáno
01.01.2002
Místo
Weinheim
ISSN
0027-769X
Periodikum
Nahrung
Svazek
46
Číslo
4
Stát
Spolková republika Německo
Strany od
345
Strany do
348
Strany počet
3
BibTex
@article{BUT41035,
author="Mária {Veselá} and Milan {Drdák} and Peter {Šimon}",
title="Utilization of Lactobacillus sp. for steroid glycoalkaloids degradation by lactic acid fermentation",
journal="Nahrung",
year="2002",
volume="46",
number="4",
pages="345--348",
issn="0027-769X"
}