Detail publikačního výsledku
Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování
LOUPANCOVÁ, B.; ZEMANOVÁ, J.; MÁCHOVÁ, Z.; ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.
Originální název
Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování
Anglický název
Changes of Fatty Acids in Processed Cheese During Storege
Druh
Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus
Originální abstrakt
Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování
Anglický abstrakt
Changes of Fatty Acids in Processed Cheese During Storege
Klíčová slova v angličtině
processed cheese, fatty acids,
Autoři
LOUPANCOVÁ, B.; ZEMANOVÁ, J.; MÁCHOVÁ, Z.; ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.
Vydáno
13.11.2006
Nakladatel
STU Bratislava
Místo
Piešťany
ISSN
1335-5236
Periodikum
Proceedings of 15th International Conference Chromatograqphic Methods and Human Health
Svazek
16
Číslo
1
Stát
Slovenská republika
Strany od
25
Strany do
28
Strany počet
3
Plný text v Digitální knihovně
BibTex
@article{BUT43660,
author="Blanka {Loupancová} and Jana {Zemanová} and Zuzana {Máchová} and Hana {Burianová} and Eva {Vítová}",
title="Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování",
journal="Proceedings of 15th International Conference Chromatograqphic Methods and Human Health",
year="2006",
volume="16",
number="1",
pages="25--28",
issn="1335-5236"
}