Detail publikačního výsledku

Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování

LOUPANCOVÁ, B.; ZEMANOVÁ, J.; MÁCHOVÁ, Z.; ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.

Originální název

Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování

Anglický název

Changes of Fatty Acids in Processed Cheese During Storege

Druh

Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus

Originální abstrakt

Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování

Anglický abstrakt

Changes of Fatty Acids in Processed Cheese During Storege

Klíčová slova v angličtině

processed cheese, fatty acids,

Autoři

LOUPANCOVÁ, B.; ZEMANOVÁ, J.; MÁCHOVÁ, Z.; ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.

Vydáno

13.11.2006

Nakladatel

STU Bratislava

Místo

Piešťany

ISSN

1335-5236

Periodikum

Proceedings of 15th International Conference Chromatograqphic Methods and Human Health

Svazek

16

Číslo

1

Stát

Slovenská republika

Strany od

25

Strany do

28

Strany počet

3

Plný text v Digitální knihovně

BibTex

@article{BUT43660,
  author="Blanka {Loupancová} and Jana {Zemanová} and Zuzana {Máchová} and Hana {Burianová} and Eva {Vítová}",
  title="Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování",
  journal="Proceedings of 15th International Conference Chromatograqphic Methods and Human Health",
  year="2006",
  volume="16",
  number="1",
  pages="25--28",
  issn="1335-5236"
}