Detail publikačního výsledku

Monitoring of oligopeptides from blue-veined cheeses during ripening

ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.; FIŠERA, M.

Originální název

Monitoring of oligopeptides from blue-veined cheeses during ripening

Anglický název

Monitoring of oligopeptides from blue-veined cheeses during ripening

Druh

Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus

Originální abstrakt

Monitoring of oligopeptides from blue-veined cheese during ripening

Anglický abstrakt

Monitoring of oligopeptides from blue-veined cheese during ripening

Klíčová slova

Monitoring of oligopeptides, blue-veined cheeses, ripening

Klíčová slova v angličtině

Monitoring of oligopeptides, blue-veined cheeses, ripening

Autoři

ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.; FIŠERA, M.

Vydáno

10.09.2004

ISSN

1212-1800

Periodikum

CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES

Svazek

22

Číslo

1

Stát

Česká republika

Strany od

314

Strany počet

3

BibTex

@article{BUT45767,
  author="Jana {Zemanová} and Eva {Vítová} and Miroslav {Fišera}",
  title="Monitoring of oligopeptides from blue-veined cheeses during ripening",
  journal="CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES",
  year="2004",
  volume="22",
  number="1",
  pages="3",
  issn="1212-1800"
}