Detail publikačního výsledku
Monitoring of oligopeptides from blue-veined cheeses during ripening
ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.; FIŠERA, M.
Originální název
Monitoring of oligopeptides from blue-veined cheeses during ripening
Anglický název
Monitoring of oligopeptides from blue-veined cheeses during ripening
Druh
Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus
Originální abstrakt
Monitoring of oligopeptides from blue-veined cheese during ripening
Anglický abstrakt
Monitoring of oligopeptides from blue-veined cheese during ripening
Klíčová slova
Monitoring of oligopeptides, blue-veined cheeses, ripening
Klíčová slova v angličtině
Monitoring of oligopeptides, blue-veined cheeses, ripening
Autoři
ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.; FIŠERA, M.
Vydáno
10.09.2004
ISSN
1212-1800
Periodikum
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
Svazek
22
Číslo
1
Stát
Česká republika
Strany od
314
Strany počet
3
BibTex
@article{BUT45767,
author="Jana {Zemanová} and Eva {Vítová} and Miroslav {Fišera}",
title="Monitoring of oligopeptides from blue-veined cheeses during ripening",
journal="CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES",
year="2004",
volume="22",
number="1",
pages="3",
issn="1212-1800"
}