Detail publikačního výsledku
Analysis of peptides in mould cheese during ripening
ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.; HADRA, L.; FIŠERA, M.
Originální název
Analysis of peptides in mould cheese during ripening
Anglický název
Analysis of peptides in mould cheese during ripening
Druh
Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus
Originální abstrakt
Analysis of peptides in mould cheese during ripening
Anglický abstrakt
Analysis of peptides in mould cheese during ripening
Klíčová slova v angličtině
peptides, mould cheeses, ripening
Autoři
ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.; HADRA, L.; FIŠERA, M.
Vydáno
05.09.2004
Nakladatel
Wiley
Místo
Norwich
ISSN
1075-2617
Periodikum
JOURNAL OF PEPTIDE SCIENCE
Svazek
2004
Číslo
10
Stát
Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Strany od
267
Strany počet
1
Plný text v Digitální knihovně
BibTex
@article{BUT45972,
author="Jana {Zemanová} and Eva {Vítová} and Luboš {Hadra} and Miroslav {Fišera}",
title="Analysis of peptides in mould cheese during ripening",
journal="JOURNAL OF PEPTIDE SCIENCE",
year="2004",
volume="2004",
number="10",
pages="1",
issn="1075-2617"
}