Detail publikačního výsledku

Analysis of peptides in mould cheese during ripening

ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.; HADRA, L.; FIŠERA, M.

Originální název

Analysis of peptides in mould cheese during ripening

Anglický název

Analysis of peptides in mould cheese during ripening

Druh

Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus

Originální abstrakt

Analysis of peptides in mould cheese during ripening

Anglický abstrakt

Analysis of peptides in mould cheese during ripening

Klíčová slova v angličtině

peptides, mould cheeses, ripening

Autoři

ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.; HADRA, L.; FIŠERA, M.

Vydáno

05.09.2004

Nakladatel

Wiley

Místo

Norwich

ISSN

1075-2617

Periodikum

JOURNAL OF PEPTIDE SCIENCE

Svazek

2004

Číslo

10

Stát

Spojené království Velké Británie a Severního Irska

Strany od

267

Strany počet

1

Plný text v Digitální knihovně

BibTex

@article{BUT45972,
  author="Jana {Zemanová} and Eva {Vítová} and Luboš {Hadra} and Miroslav {Fišera}",
  title="Analysis of peptides in mould cheese during ripening",
  journal="JOURNAL OF PEPTIDE SCIENCE",
  year="2004",
  volume="2004",
  number="10",
  pages="1",
  issn="1075-2617"
}