Detail publikačního výsledku
Relation between free amino acids and the biogenic amines contents in gren tomatoes inoculated with Lactobacillus plantarum
Veselá, M., Standara, S., Drdák, M.
Originální název
Relation between free amino acids and the biogenic amines contents in gren tomatoes inoculated with Lactobacillus plantarum
Anglický název
Relation between free amino acids and the biogenic amines contents in gren tomatoes inoculated with Lactobacillus plantarum
Druh
Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus
Originální abstrakt
paper
Anglický abstrakt
paper
Klíčová slova
biogenic amines, tomato, Lactobacillus plantarum
Klíčová slova v angličtině
biogenic amines, tomato, Lactobacillus plantarum
Autoři
Veselá, M., Standara, S., Drdák, M.
Vydáno
03.03.2003
ISSN
1212-1800
Periodikum
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
Svazek
21
Číslo
2
Stát
Česká republika
Strany od
51
Strany do
58
Strany počet
8
BibTex
@article{BUT46006,
author="Mária {Veselá} and Stanislav {Standara} and Milan {Drdák}",
title="Relation between free amino acids and the biogenic amines contents in gren tomatoes inoculated with Lactobacillus plantarum",
journal="CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES",
year="2003",
volume="21",
number="2",
pages="51--58",
issn="1212-1800"
}