Detail publikačního výsledku

Relation between free amino acids and the biogenic amines contents in gren tomatoes inoculated with Lactobacillus plantarum

Veselá, M., Standara, S., Drdák, M.

Originální název

Relation between free amino acids and the biogenic amines contents in gren tomatoes inoculated with Lactobacillus plantarum

Anglický název

Relation between free amino acids and the biogenic amines contents in gren tomatoes inoculated with Lactobacillus plantarum

Druh

Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus

Originální abstrakt

paper

Anglický abstrakt

paper

Klíčová slova

biogenic amines, tomato, Lactobacillus plantarum

Klíčová slova v angličtině

biogenic amines, tomato, Lactobacillus plantarum

Autoři

Veselá, M., Standara, S., Drdák, M.

Vydáno

03.03.2003

ISSN

1212-1800

Periodikum

CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES

Svazek

21

Číslo

2

Stát

Česká republika

Strany od

51

Strany do

58

Strany počet

8

BibTex

@article{BUT46006,
  author="Mária {Veselá} and Stanislav {Standara} and Milan {Drdák}",
  title="Relation between free amino acids and the biogenic amines contents in gren tomatoes inoculated with Lactobacillus plantarum",
  journal="CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES",
  year="2003",
  volume="21",
  number="2",
  pages="51--58",
  issn="1212-1800"
}