Detail publikačního výsledku
The Simple Method for Analysis of Fatty Acids in Food.
LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.; BUŇKA, F.; ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.
Originální název
The Simple Method for Analysis of Fatty Acids in Food.
Anglický název
The Simple Method for Analysis of Fatty Acids in Food.
Druh
Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus
Originální abstrakt
The Simple Method for Analysis of Fatty Acids in Food.
Anglický abstrakt
The Simple Method for Analysis of Fatty Acids in Food.
Klíčová slova
fatty acids
Klíčová slova v angličtině
fatty acids
Autoři
LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.; BUŇKA, F.; ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.
Vydáno
20.09.2005
Nakladatel
ČSCH
Místo
Brno
ISSN
0009-2770
Periodikum
CHEMICKE LISTY
Svazek
99
Číslo
1
Stát
Česká republika
Strany od
311
Strany do
313
Strany počet
2
BibTex
@article{BUT46365,
author="Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera} and František {Buňka} and Jana {Zemanová} and Eva {Vítová}",
title="The Simple Method for Analysis of Fatty Acids in Food.",
journal="CHEMICKE LISTY",
year="2005",
volume="99",
number="1",
pages="311--313",
issn="0009-2770"
}